téma: Grécko so psom

Pridať odpoveď
VeronikaMel
14:24, 18. 07. 2017

Ahojte, prvy krat sa chystame do Grecka.. na buduci tyzden autom. Chceme ist na blind, oblast Nei Pori. 

Mate skusenosti s ubytovanim sa so psikom a ubytovanim sa na blind ? Odchod zo Slovenska planujeme v stredu.

Dakujem za odpovede a rady


slk
15:56, 18. 07. 2017

Ahoj VeronikaMel. 

Co sa tyka psika, neviem ti odpovedat z vlastnych skusenosti, kedze psika nemam, ale vo vseobecnosti v ubytovani na private v GR v tom nie je problem. V minulosti som stretaval vela turistov so svojimi milacikmi, takze tohoto by som sa nebal.

Co sa tyka ubytka na blind. Na olimpskej riverie kam sa chystate (Nei Pori) je dost frekventovana turisticka destinacia, takze to bude asi 50:50. Skor by som ale skusal nieco v okoli a nie priamo v Nei Pori, tam by ste mohli mat vacsie stastie. Pripadne este skusit booking.com.


Jánoš
13:17, 19. 07. 2017

VeronikaMel, chodievame so psíkom na dovolenky často. Minulý rok sme boli na Korfu (ak chces pozri - http://www.recko.name/cestopisy.php?id=512). Tento rok s nami opat ide na Peloponez a Zakyntos, prespavame este okrem toho aj cestou tam, aj cestou nazad. Poslednych 5-6 rokov uz zasadne na blind nejazdime, mame na to svoje dovody a uz som tu o tom viackrat pisal, napriklad aj tu: http://www.recko.name/cestopisy.php?id=441 

No samozrejme nehodnotim, nemudrujem, je to kazdeho jeho osobna vec. My si uz ubytovanie zasadne objednavame vopred, dokonca uz na prelome rokov, cez www.booking.com. Medzi nami preferovane kriteria pri hladani ubytovania patri tiez moznost byt tam so psikom. Verim, ze aj na mieste zozeniete vhodne ubytko a ubytuju vam aj psika. Nezabudni na potrebne doklady a ockovania pre psika. Napokon, ak aspon narychlo prebehnes toto forum, urcite najdes odpovede na svoje otazky aj co sa tyka cesty so psikom, aj čo sa tyka cesty na blind v uz existujucich temach bez toho, aby si musela zakladat dalsie nove vlakno. Staci len trocha viac citat a potom sa pytat :)

Nesmies zabudat, ze Grecko je v poslednej dobe velmi vyhladavanou destinaciou nielen pre Srbov, Rumunov, obcanov byvalych sovietskych republik a samozrejme cechov a slovakov, ktori tam jazdia nielen autami. Z roka na rok je tam viac ludi co ich prestala bavit drahota v Chorvatsku ci strasiak z teroristov v inych krajinach. Tomu zodpoveda ponuka a obsadenost ubytovania. Drzim palce a prajem krasnu dovolenku.


VeronikaMel
22:12, 20. 07. 2017

Dakujem za odpoved a uz som zacitana :) 

Snad cestu zvladneme a ubytko uz zhaname na bookingu. 

Este raz vdaka 





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.