téma: Grécko - september

Pridať odpoveď
vikahi
13:13, 24. 04. 2017

Ahojte, keďže som v Grécku ešte nebola budem rada ak mi poradíte. Chceli by sme ísť v septembri do Grécka. Ktorú oblasť zvoliť aby tam ešte bolo teplo, aké sú vaše skúsenosti s dovolenkou v septembri? Išli by sme asi v prvej polovici septembra. Kľudne odporučte aj konkrétny hotel s ktorým máte dobré skúsenosti.

Ďakujem :)


Jánoš
13:19, 24. 04. 2017

vikahi - budeme radi, ak najdes inspiraciu tu na fore v temach o Grecku, ktore su tu uz vytvorene a do ktorych sa tu vsetci snazime spolocne prispievat  :) 


majolenka
16:34, 29. 05. 2017

Ahoj vikahi,ja chodím do Grécka posledné roky iba v prvej polovici septembra.Je výborné počasie,more príjemne teplé.Navštívila som už viacero destinácií hlavne pevninu-Paráliu,Nei Pori,Polichrono,Olympic Beach,Sarti,niektoré aj niekoľkokrát.Tento rok to bude Thassos.Zatiaľ sa mi všade páčilo,do hotelov nechodím ,skôr do apart.domov  a pobyt bez stravy.Radšej si vyberám miestne špeciality.


Gitanes232
00:26, 03. 06. 2017

@vikahi - ak nebudes mat mimoriadnu smolu tak v septembri je este horuco v Grecku vsade


mackica
14:39, 26. 07. 2017

ja som bola v Grecku dokonca koncom septembra pred cca 5 rokmi, domov sme sa vracali az zaciatkom oktobra. najlepsia dovolenka. ak nemas problem, ze turisticke mestecko nezije na 100%, tak odporúcam september. pokial sa nemylim, tak cca v polke septembra je skoro vzdy asi tyzden ako keby zhorsene pocasie a potom pride tzv male leto. netreba sa vobec obavat, more je teple, akurat ze slnko uz nepecie, co ale nie je na skodu. ja osobne paliace slnko nemam rada. my sme boli v Nei Pori v septembri a bolo uzasne.


Kleine
18:51, 26. 07. 2017

Grécko v septembri je super. Už nie sú také neznesiteľné horúčavy ale ešte príjemne teplúčko. More je teplé a pláže nie sú preplnené.

Boli sme v Paralii začiatkom septembra môžem len odporúčať





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.